Gå til hovedinnhold

Et skissekort


Dette er laget fra skisse utfordingen som er hos sketchy colors akkurat nå. Jeg synes det var et veldig morsomt kort å lage, når du følger en skisse må du plutselig gjøre noe helt annerledes enn du gjerne pleier å gjøre selv.

Med dette kortet deltar jeg i følgende utfordringer:
Kommentarer

 1. Your card is fabulous!
  Thanks for joining us at ScrapbookStampSociety Challenge
  Gr.Kaija DT-member

  SvarSlett
 2. Lovely thanks for joining us at Besties uk - Carol UK DT co-ordinator xx

  SvarSlett
 3. Lekkert kort og nydelige farger!Herlig motiv som er nydelig fargelagt!
  Tusen takk for at du deltar hos Sketchy Colors denne uken og lykke til!
  KLem,Kari :)

  SvarSlett
 4. This is so beautiful, Thank you for joining in with us at Bestie UK challenge this time, Good Luck.
  Kevin xx

  SvarSlett
 5. Beautiful - I love the colours and all the die cuts on this. Thanks for joining us over at Love To Create for this weeks challenge.

  SvarSlett
 6. wow lovely good luck Jane DT x

  SvarSlett
 7. Thank you so much for playing along over at My Besties - UK Challenge - "Anything Goes”!

  Just loved your creation, and hope to see you back here next time!

  DT - Keeley Ainsworth
  My Besties - UK
  x x x

  SvarSlett
 8. Tina this is a very beautiful card.


  Thanks for join us at ScrapbookStampSociety Challenge.

  Greetings Karin DT Coördinator


  SvarSlett
 9. This is really lovely. A sweet creation in lovely colours with a cute image. Lovely! Thanks for playing along with my pins and pearl theme over at PFP this week.
  Love n hugs
  Marie

  SvarSlett
 10. et kjempe flott kort du har laget :) Flott med de sommerfuglene :) Tusen takk for at du deltar i utfordringen til My Besties Norge :) Klem Rita, DT

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

A winter inspired card

My latest card using prima flowers, stencils, lots og sprays, glitter and diecuts.

Dt for barnemix - Ppinkydolls

Denne gangen var det ppinkydolls vi var så heldige å skulle få kose oss med i barnemix. Disse er jo bare så utrolig søte. Jeg har laget et tag kort som er brettet ut av et ark. Deretter har jeg laget tag som passer nedi bak. Men også motivet sitter som en løs tag og man kan lime på skrive plass eller et lite dikt eller lignende bak. Helt genialt om man ønsker litt ekstra plass. De digitale stemplene hennes finner du her


Jeg har som vanlig fargelagt motivet mitt med copic! Jeg har denne gangen klart å glemme og ta notater på hvilke farger jeg har brukt. Men husker det meste, men ikke håret. Hud: E11,21,00,000 Øyne: E39,37,34 Kjole: RR89,85,83,81 Lam: C5,3,1 pluss blender

Jeg har brukt Maja Design sine ark, jeg bare elsker arkene derifra. Ellers har jeg pyntet med ulikt stasj og en button fra papirdesign. 

Her ser du tagen og baksiden på kortet. Digger bordene nede på papiret. De gjør det lille ekstra på flater du ikke kan pynte så masse!
Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer: Scr…

Søknad til Kaboks

Jeg har hatt litt pause fra bloggen og Dt team å rett og slett bare scrappet. Har jobbet litt må prøving å feiling på hva jeg liker. Har scrappet i over 10 år. I starten gikk det mest i enkle album, deretter hadde jeg en lang periode hvor jeg nesten bare laget kort. Nå har jeg det siste året jobbet med et stort prosjekt til fadderbarnet mitt, nemlig et album med en mix av LO'er og project life med selvlagde machende PL kort. For tiden vil jeg si at stilen er mest mixed media, elsker maling, stenciler, gesso og dieser. 

Jeg har lyst til å være designer for Kaboks fordi jeg digger produktene deres. Elsker spesielt at dere har norske tekst dies og stempler. Jeg liker at dere i stor grad fører dieser og stempler man blir glad i og bruker mange ganger, i steden for noe man bruker en gang og er lei av. Jeg liker at dere skiller dere ut og bruker andre fonter enn alle andre. Jeg liker at dere produserer norske tekster og norske ord <3 

Dette er den siste LO'en i albumet jeg akkurat …