Gå til hovedinnhold

Minne boks/ eksplosjonsboks

Snart skal min beste venninne feires, det skal holdes baby shower. I den anledningen har jeg laget en stor eksplosjonsboks. Denne består av 3 lag og jeg har tatt masse bilder for å vise den best mulig! I boksen har jeg puttet inn ark og diverse lapper som er tenkt til babyshoweren samt at alle skal skrive en hilsen i den, videre skal vi sammen senere lime inn bilder fra feiringen og bilder av lille jenta når hun er kommet til verden.. helt øverst er det et bilde av oss så måtte bare legge over en lapp i tilfelle.. =) det er derfor mange lag og mange ledige plasser i denne boksen, det er rett og slett for at bildene ikke er tatt enda!


Her er boksen lukket, et my besties digi stempel på siden! 
Lokket med masse blomster! Har prøvd meg på noe nytt, aldri brukt shimmer mist før.. og hadde masse gamle blomster liggende!

Innsiden når den er åpnet, plass til å skrive litt om feiringen og plass til bilder


 Har prøvd å vise alt så godt som mulig, ble masse bilder.

Med denne boksen deltar jeg i utfordingene til: 
My besties challenge blog
My besties norge og
Anything Goes Besties FB Group Challenge May 9th to the 23rd!
Kommentarer

  1. What a beautiful exploding box Tina...perfect for our Bling Challenge at The Cutie Pies!! Great job!! Sarah-J

    SvarSlett
    Svar
    1. Thank you soo much... was really fun making, but a lot of work =)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

A winter inspired card

My latest card using prima flowers, stencils, lots og sprays, glitter and diecuts.

Dt for barnemix - Ppinkydolls

Denne gangen var det ppinkydolls vi var så heldige å skulle få kose oss med i barnemix. Disse er jo bare så utrolig søte. Jeg har laget et tag kort som er brettet ut av et ark. Deretter har jeg laget tag som passer nedi bak. Men også motivet sitter som en løs tag og man kan lime på skrive plass eller et lite dikt eller lignende bak. Helt genialt om man ønsker litt ekstra plass. De digitale stemplene hennes finner du her


Jeg har som vanlig fargelagt motivet mitt med copic! Jeg har denne gangen klart å glemme og ta notater på hvilke farger jeg har brukt. Men husker det meste, men ikke håret. Hud: E11,21,00,000 Øyne: E39,37,34 Kjole: RR89,85,83,81 Lam: C5,3,1 pluss blender

Jeg har brukt Maja Design sine ark, jeg bare elsker arkene derifra. Ellers har jeg pyntet med ulikt stasj og en button fra papirdesign. 

Her ser du tagen og baksiden på kortet. Digger bordene nede på papiret. De gjør det lille ekstra på flater du ikke kan pynte så masse!
Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer: Scr…

Søknad til Kaboks

Jeg har hatt litt pause fra bloggen og Dt team å rett og slett bare scrappet. Har jobbet litt må prøving å feiling på hva jeg liker. Har scrappet i over 10 år. I starten gikk det mest i enkle album, deretter hadde jeg en lang periode hvor jeg nesten bare laget kort. Nå har jeg det siste året jobbet med et stort prosjekt til fadderbarnet mitt, nemlig et album med en mix av LO'er og project life med selvlagde machende PL kort. For tiden vil jeg si at stilen er mest mixed media, elsker maling, stenciler, gesso og dieser. 

Jeg har lyst til å være designer for Kaboks fordi jeg digger produktene deres. Elsker spesielt at dere har norske tekst dies og stempler. Jeg liker at dere i stor grad fører dieser og stempler man blir glad i og bruker mange ganger, i steden for noe man bruker en gang og er lei av. Jeg liker at dere skiller dere ut og bruker andre fonter enn alle andre. Jeg liker at dere produserer norske tekster og norske ord <3 

Dette er den siste LO'en i albumet jeg akkurat …