Gå til hovedinnhold

Kenny k kort + Skisse utfordring :D


Jeg digger jo Kenny K stemplene, ingen hemmelighet det.. Man får seg jo noen favoritter etterhvert.. :D 
Her er iallefall mitt bidrag til skisse utfording og kenny k
 Jeg deltar på følgende utfordringer:

Kommentarer

 1. Stilig kort med et flott motiv og flott fargelegging. Jeg er også svak for Kenny Ks motiver, dette er jo bare så tøft. Takk for at du deltar hos Sketchy Colors, lykke til.
  Klem Monica

  SvarSlett
 2. what a brilliant card :) Sorry for the late commenting but I haven't been very well.Thanks for entering last weeks JIC challenge and hope to see you this week over at JIC. Sian (DT Co-Owner)

  SvarSlett
 3. Wow awesome sketch! Love the papers and the entire design of the card. Want to also thank you for playing with us at Just Inspirational Challenges.

  Katya Bess
  JIC DT
  Kattyxotica.blogspot.com

  SvarSlett
 4. Fab Steampunk card! Love the metal clip! Thanks for joining us at KennyK's Krafty Krew!
  {hugs}
  Regan
  Team B{iker Girl}

  SvarSlett
 5. Elsker det stempelet her, det er tøft :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

A winter inspired card

My latest card using prima flowers, stencils, lots og sprays, glitter and diecuts.

Dt for barnemix - Ppinkydolls

Denne gangen var det ppinkydolls vi var så heldige å skulle få kose oss med i barnemix. Disse er jo bare så utrolig søte. Jeg har laget et tag kort som er brettet ut av et ark. Deretter har jeg laget tag som passer nedi bak. Men også motivet sitter som en løs tag og man kan lime på skrive plass eller et lite dikt eller lignende bak. Helt genialt om man ønsker litt ekstra plass. De digitale stemplene hennes finner du her


Jeg har som vanlig fargelagt motivet mitt med copic! Jeg har denne gangen klart å glemme og ta notater på hvilke farger jeg har brukt. Men husker det meste, men ikke håret. Hud: E11,21,00,000 Øyne: E39,37,34 Kjole: RR89,85,83,81 Lam: C5,3,1 pluss blender

Jeg har brukt Maja Design sine ark, jeg bare elsker arkene derifra. Ellers har jeg pyntet med ulikt stasj og en button fra papirdesign. 

Her ser du tagen og baksiden på kortet. Digger bordene nede på papiret. De gjør det lille ekstra på flater du ikke kan pynte så masse!
Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer: Scr…

Søknad til Kaboks

Jeg har hatt litt pause fra bloggen og Dt team å rett og slett bare scrappet. Har jobbet litt må prøving å feiling på hva jeg liker. Har scrappet i over 10 år. I starten gikk det mest i enkle album, deretter hadde jeg en lang periode hvor jeg nesten bare laget kort. Nå har jeg det siste året jobbet med et stort prosjekt til fadderbarnet mitt, nemlig et album med en mix av LO'er og project life med selvlagde machende PL kort. For tiden vil jeg si at stilen er mest mixed media, elsker maling, stenciler, gesso og dieser. 

Jeg har lyst til å være designer for Kaboks fordi jeg digger produktene deres. Elsker spesielt at dere har norske tekst dies og stempler. Jeg liker at dere i stor grad fører dieser og stempler man blir glad i og bruker mange ganger, i steden for noe man bruker en gang og er lei av. Jeg liker at dere skiller dere ut og bruker andre fonter enn alle andre. Jeg liker at dere produserer norske tekster og norske ord <3 

Dette er den siste LO'en i albumet jeg akkurat …