Gå til hovedinnhold

To som hører sammen =)

Da ble jeg akkurat ferdig med et bursdagskort og bursdagsboks! Var litt morsomt at akkurat mens jeg tenkte på å lage disse poppet utfrodringen til papirdokkene opp, men akkurat det temaet! Ellers er det jammen ikke ofte jeg lager to ting som hører sammen, men var litt morsomt det også!Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer:

Kommentarer

 1. So beautiful! Thanks for joining at Scrapper's Delights: Abything Goes with Summer
  Hugs
  Dewi

  SvarSlett
 2. Virkeli nydeli eske og kort.Liker godt fargene.Takk for at du deltar på Papirlosjen sin utfordring. Hilsen DT Belinda

  SvarSlett
 3. Dette var et nydelig sett du har laget! Lekre farger og kjempeflott pyntet. Takk for at du deltar på vår første utfordring i Papirlosjen. Håper å se bidrag fra deg igjen flere ganger :)
  DT Anita

  SvarSlett
 4. Herlig sommerlig :) Tusen takk for at du deltar i Trykkpressa og god sommer.

  SvarSlett
 5. Å næmmen Ååå!! Dette var flott! Så mye flott også!
  Tusen takk for at du deltar hos Papirlosjen! Det setter vi så stor pris på, og vi håper at du vil være med oss på neste utfordring også :)

  Sommerklem fra Kreatyra! :)

  SvarSlett
 6. Beautiful box, thanks for joining us at Scrappers Delights this challenge. Gill DT

  SvarSlett
 7. Rett og slett vakkert!
  Heldige er de som for dette.
  Tusen takk for at du deltar på Papirlosjens aller første utfordring.
  Håper å se deg igjen neste gang!
  Smil fra DT Ane Lene

  SvarSlett
 8. What a beautiful box. Thanks so much for joining us at Scrapper's Delights for our anything goes summer challenge
  Hugs,
  Julie T

  SvarSlett
 9. Nydelig! eske og kort
  Tusen takk for at du deltar på Kreative Verdens utfordring blogg.Hilsen DT Vibekke

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

A winter inspired card

My latest card using prima flowers, stencils, lots og sprays, glitter and diecuts.

Dt for barnemix - Ppinkydolls

Denne gangen var det ppinkydolls vi var så heldige å skulle få kose oss med i barnemix. Disse er jo bare så utrolig søte. Jeg har laget et tag kort som er brettet ut av et ark. Deretter har jeg laget tag som passer nedi bak. Men også motivet sitter som en løs tag og man kan lime på skrive plass eller et lite dikt eller lignende bak. Helt genialt om man ønsker litt ekstra plass. De digitale stemplene hennes finner du her


Jeg har som vanlig fargelagt motivet mitt med copic! Jeg har denne gangen klart å glemme og ta notater på hvilke farger jeg har brukt. Men husker det meste, men ikke håret. Hud: E11,21,00,000 Øyne: E39,37,34 Kjole: RR89,85,83,81 Lam: C5,3,1 pluss blender

Jeg har brukt Maja Design sine ark, jeg bare elsker arkene derifra. Ellers har jeg pyntet med ulikt stasj og en button fra papirdesign. 

Her ser du tagen og baksiden på kortet. Digger bordene nede på papiret. De gjør det lille ekstra på flater du ikke kan pynte så masse!
Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer: Scr…

Søknad til Kaboks

Jeg har hatt litt pause fra bloggen og Dt team å rett og slett bare scrappet. Har jobbet litt må prøving å feiling på hva jeg liker. Har scrappet i over 10 år. I starten gikk det mest i enkle album, deretter hadde jeg en lang periode hvor jeg nesten bare laget kort. Nå har jeg det siste året jobbet med et stort prosjekt til fadderbarnet mitt, nemlig et album med en mix av LO'er og project life med selvlagde machende PL kort. For tiden vil jeg si at stilen er mest mixed media, elsker maling, stenciler, gesso og dieser. 

Jeg har lyst til å være designer for Kaboks fordi jeg digger produktene deres. Elsker spesielt at dere har norske tekst dies og stempler. Jeg liker at dere i stor grad fører dieser og stempler man blir glad i og bruker mange ganger, i steden for noe man bruker en gang og er lei av. Jeg liker at dere skiller dere ut og bruker andre fonter enn alle andre. Jeg liker at dere produserer norske tekster og norske ord <3 

Dette er den siste LO'en i albumet jeg akkurat …