Gå til hovedinnhold

DT bidrag for My Besties Norge - Glitter

Så var det klart for enda en ny utfordring på My Bestie Norge og vi i designteamet er klare med nye inspirasjonsbidrag vi har laget... Dette er mitt bidrag denne gangen! Det er jo "snart" jul... Eller iallefall innbiller jeg meg at denne gangen skal jeg klare noen julekort i god tid..! =) 
****
Then it's time for a new challenge over at My Bestie Norway! The design team is ready with new inspiration for you! This is my entry this time! It's soon christmas.. :p or alleast im thinking im going to make my christmas cards in good time this year..! 

Jeg har fargelagt denne søta jenta med copic's og fargene er:
I has colourd this litle cutie with copic's and the colours are: 
Ansikt: E0000, 000, 00, 04, 11, 21 og 95
Lepper E04 og R83
Blått: B91, 93 og 95
Beige: E40, 41, 42 og 43
Hvit: W000, 00, 01, 03 og blank 
Siden jeg hadde masse pynt på forsiden ville jeg ha det litt enkelt på innsiden! 
****
Since I had so much paper and embelishments on the outside I wanted to make it more clean and simple on the inside!


Jeg deltar på følgende utfordring med dette kortet:

Kommentarer

 1. wawww sååå super flot ♥

  10000 tak for at du deltager på Card and scraps udfordring.

  kmuzzzz ♥

  SvarSlett
 2. Thank you so much for playing along over at My Besties UK - Challenge “Anything Goes and Something Old and Something New!

  Just loved your creation, and hope to see you back here next time!

  DT - Keeley Ainsworth
  My Besties – UK
  x x x

  SvarSlett
 3. Wow så nydelig dette kortet ble. Herlig bruk av masse dies og motivet er så fint farget.

  Takk for at du deltar hos Hobbygarasjen
  DT Jorunn Elin

  SvarSlett
 4. this is gorgeous thanks for joining us at my bestie uk and good luck
  hugs Tonnie DT

  SvarSlett
 5. lovely thanks for playing along with us at Besties UK - Carol UK DT Co-ordinator x

  SvarSlett
 6. Hej Tina Mari,
  Supergulligt vinterkort, fint dekorerat både på insidan och utsidan. Tack för att du länkade upp till LLC:s augustiutmaning.

  Kram, Sandy
  Owner & Operator @Live & Love Crafts

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

A winter inspired card

My latest card using prima flowers, stencils, lots og sprays, glitter and diecuts.

Dt for barnemix - Ppinkydolls

Denne gangen var det ppinkydolls vi var så heldige å skulle få kose oss med i barnemix. Disse er jo bare så utrolig søte. Jeg har laget et tag kort som er brettet ut av et ark. Deretter har jeg laget tag som passer nedi bak. Men også motivet sitter som en løs tag og man kan lime på skrive plass eller et lite dikt eller lignende bak. Helt genialt om man ønsker litt ekstra plass. De digitale stemplene hennes finner du her


Jeg har som vanlig fargelagt motivet mitt med copic! Jeg har denne gangen klart å glemme og ta notater på hvilke farger jeg har brukt. Men husker det meste, men ikke håret. Hud: E11,21,00,000 Øyne: E39,37,34 Kjole: RR89,85,83,81 Lam: C5,3,1 pluss blender

Jeg har brukt Maja Design sine ark, jeg bare elsker arkene derifra. Ellers har jeg pyntet med ulikt stasj og en button fra papirdesign. 

Her ser du tagen og baksiden på kortet. Digger bordene nede på papiret. De gjør det lille ekstra på flater du ikke kan pynte så masse!
Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer: Scr…

Søknad til Kaboks

Jeg har hatt litt pause fra bloggen og Dt team å rett og slett bare scrappet. Har jobbet litt må prøving å feiling på hva jeg liker. Har scrappet i over 10 år. I starten gikk det mest i enkle album, deretter hadde jeg en lang periode hvor jeg nesten bare laget kort. Nå har jeg det siste året jobbet med et stort prosjekt til fadderbarnet mitt, nemlig et album med en mix av LO'er og project life med selvlagde machende PL kort. For tiden vil jeg si at stilen er mest mixed media, elsker maling, stenciler, gesso og dieser. 

Jeg har lyst til å være designer for Kaboks fordi jeg digger produktene deres. Elsker spesielt at dere har norske tekst dies og stempler. Jeg liker at dere i stor grad fører dieser og stempler man blir glad i og bruker mange ganger, i steden for noe man bruker en gang og er lei av. Jeg liker at dere skiller dere ut og bruker andre fonter enn alle andre. Jeg liker at dere produserer norske tekster og norske ord <3 

Dette er den siste LO'en i albumet jeg akkurat …