Gå til hovedinnhold

Mitt DT bidrag for Barnemix

Hjerte-kort til en kul jente

Her kommer mitt bidrag for barnmix. Jeg var så heldig å få tilbud om å være med der.. Liker at det er en litt annerledes nettside, her lages inspirasjons artikler og tutorials. Så dette blir kjempe spennende! Ta turen gjerne turen over og kikk. Dette blir veldig spennende å gleder meg masse til de fremtidige prosjektene våre med mange spennende sponsorer.. Så her kommer det nok mange forskjellige bidrag  fra meg fremover med mange ulike designere! 
****
I has been so lucky that I was offered a place on barnemix design team. This is a bit different from the other sites, it's more of an inspiration and tutorial site. So this is going to be so exiting! They have a lot of different company's sponsoring them. So from now on it will be a lot off different design companys on my blog and i love it.. I only know about a few so its exiting for me to..
****
Her kommer et kort jeg har laget med dette kule stempelet fra polkadoodles, som kan kjøpes her:
****
Here is my card, with this awsome digital stamp from polkadoodles, and you can buy it here:


Hun er fargelagt med copic’s og jeg har brukt følgende farger:
****
I have colored with the following colour's
****
Hud/Skin: E21, 01,00 og 000
Lepper/Lips: E04 og R83
Hår/Hair: E79, 25, 15 og 21
Øyne/Eyes: E 79 og 25
Bluse/ Blouse: W 01, 00 og 000
Rosa/Pink: Rv69, 09, 06,04 og 02
Gråsvart/ GreyBlack: W09,07,05, 03, 01, 00 og 000
Lilla/Purple: V9

Selve kortet måtte jeg lage egen mal for å få til, så har jeg limt på blonder rundt kantene og pyntet med dieser, hjemmelagde blomster og charms.
Papiret er fra BoBunny, men er ganske gammelt, så vet ikke om det er å få tak i lenger. Ellers har jeg brukt noen dies på kortet, disse kommer fra ulike produsenter:
-          Sommer fugl disen er fra Joy crafts.
-          Sommerfugl swirl diesen er fra Joanna Sheen sin signature dies kolleksjon
-          Blomster diesen er en Brittania flower and leaf dies
****
The card itself i had to make on my ovn.. Then i glued laces around the edges and decorated it with dies, homemade flowers and charms.
The paper is from BoBunny, but its and old one so not shure if you can buy it anymore.
The dies are from the following comanys:
Butterfly dies from Joy crafts
The butterfly swirl is from Joanna sheen
Flower dies from Brittania flower and leafs


Kommentarer

  1. Veldig kult kort - deilig med kort som er litt annerledes og ikke alltid "standard firkantet" :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

A winter inspired card

My latest card using prima flowers, stencils, lots og sprays, glitter and diecuts.

Dt for barnemix - Ppinkydolls

Denne gangen var det ppinkydolls vi var så heldige å skulle få kose oss med i barnemix. Disse er jo bare så utrolig søte. Jeg har laget et tag kort som er brettet ut av et ark. Deretter har jeg laget tag som passer nedi bak. Men også motivet sitter som en løs tag og man kan lime på skrive plass eller et lite dikt eller lignende bak. Helt genialt om man ønsker litt ekstra plass. De digitale stemplene hennes finner du her


Jeg har som vanlig fargelagt motivet mitt med copic! Jeg har denne gangen klart å glemme og ta notater på hvilke farger jeg har brukt. Men husker det meste, men ikke håret. Hud: E11,21,00,000 Øyne: E39,37,34 Kjole: RR89,85,83,81 Lam: C5,3,1 pluss blender

Jeg har brukt Maja Design sine ark, jeg bare elsker arkene derifra. Ellers har jeg pyntet med ulikt stasj og en button fra papirdesign. 

Her ser du tagen og baksiden på kortet. Digger bordene nede på papiret. De gjør det lille ekstra på flater du ikke kan pynte så masse!
Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer: Scr…

Søknad til Kaboks

Jeg har hatt litt pause fra bloggen og Dt team å rett og slett bare scrappet. Har jobbet litt må prøving å feiling på hva jeg liker. Har scrappet i over 10 år. I starten gikk det mest i enkle album, deretter hadde jeg en lang periode hvor jeg nesten bare laget kort. Nå har jeg det siste året jobbet med et stort prosjekt til fadderbarnet mitt, nemlig et album med en mix av LO'er og project life med selvlagde machende PL kort. For tiden vil jeg si at stilen er mest mixed media, elsker maling, stenciler, gesso og dieser. 

Jeg har lyst til å være designer for Kaboks fordi jeg digger produktene deres. Elsker spesielt at dere har norske tekst dies og stempler. Jeg liker at dere i stor grad fører dieser og stempler man blir glad i og bruker mange ganger, i steden for noe man bruker en gang og er lei av. Jeg liker at dere skiller dere ut og bruker andre fonter enn alle andre. Jeg liker at dere produserer norske tekster og norske ord <3 

Dette er den siste LO'en i albumet jeg akkurat …