Gå til hovedinnhold

Bokkort for Barnemix


Denne gangen har jeg fått prøve meg på et stilig digitalt stempel fra dr digi og cutting cafe sine kuttefiler for å lage bokkkort! Du kan kjøpe dr digi stempelet HER og kuttefilen fra the cutting cafe HER.
Kutte filene var enkle og greie og følge og fulgte med mange ulike små sitater og bakgrunnstekst for å pynte opp boken! Jeg valgte og holde det enkelt og brukte selve malen og et av sitatene som fulgte med til akkurat dette prosjektet. Resultatet ble et bokkort med et bokmerke inni til å ta ut og plass til for eksempel sjokolade og te i rommet inni kortet!

***
This time was lucky to try both a new digi stam from Dr digi HER, and i cuttning file from The cutting cafe HER.
The cutting files was real easy to use, and you got a lot of different design choises and short lines to add to the card.  chose to keep it easy and used only the template and one of the short lines following. The result was a box with a bookmark inside, and space for a litle gift.. 
Jeg har som vanlig fargelagt med copics og har brukt følgende farger på det digitale stempelet/ Here are my colors, colored with copic:
Hud: E11,00,000,0000
Hvitt: W3,1,0 + blender
Blått: B97,95,93,91
Tøfler: E43,42,41
Skjorte: BG75,72
Te kopp: BG0000
Stol og puff: E79,59,27,25

Ta gjerne turen inn på barnemix sine sider også, vi er mange designteam medlemmer som prøver å bidra med masse inspirasjon og tutorial's. Fordi vi har flere ulike sponsorer i mnd er det en flott måte og oppdage nye designere på også! =) 

Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer:

Kommentarer

 1. Fun card - love your digi stamp! Thanks so much for playing with us at HOC. Hugs, Cornelia DT

  SvarSlett
 2. Great gift idea. Thank you for joining us at HOC.

  SvarSlett
 3. Så herlig kort du har laget!
  Tusen takk for at du deltar på høstutfordringen hos Papirlosjen.
  Håper å se deg neste gang også!
  Smil fra DT Ane Lene

  SvarSlett
 4. Herlig motiv og flott bok kort.
  Takk for at du deltar hos Hobbygarasjen.no sin utfordring

  DT Jorunn Elin

  SvarSlett
 5. the front area is lovely and the tag adorable..
  lovely manly creation and you coloring so lovely too
  I love your card and tag..
  .thanks for join with us at HOC challenge..see you again at October challenge ..hugs, Monika

  SvarSlett
 6. tøffe de stemplene fra dr digi, men jeg jukser og kjøper de ferdig malt ;o)
  men du har malt det flott <3
  stilig kort.
  Takk for ditt bidrag til Hobbygarasjen.
  Klem pia

  SvarSlett
 7. What a great card! LOVE the masculine feel and the pocket on the inside! Thanks for joining us at House of Cards! HUGS! :) Mynn xx

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

A winter inspired card

My latest card using prima flowers, stencils, lots og sprays, glitter and diecuts.

Dt for barnemix - Ppinkydolls

Denne gangen var det ppinkydolls vi var så heldige å skulle få kose oss med i barnemix. Disse er jo bare så utrolig søte. Jeg har laget et tag kort som er brettet ut av et ark. Deretter har jeg laget tag som passer nedi bak. Men også motivet sitter som en løs tag og man kan lime på skrive plass eller et lite dikt eller lignende bak. Helt genialt om man ønsker litt ekstra plass. De digitale stemplene hennes finner du her


Jeg har som vanlig fargelagt motivet mitt med copic! Jeg har denne gangen klart å glemme og ta notater på hvilke farger jeg har brukt. Men husker det meste, men ikke håret. Hud: E11,21,00,000 Øyne: E39,37,34 Kjole: RR89,85,83,81 Lam: C5,3,1 pluss blender

Jeg har brukt Maja Design sine ark, jeg bare elsker arkene derifra. Ellers har jeg pyntet med ulikt stasj og en button fra papirdesign. 

Her ser du tagen og baksiden på kortet. Digger bordene nede på papiret. De gjør det lille ekstra på flater du ikke kan pynte så masse!
Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer: Scr…

Søknad til Kaboks

Jeg har hatt litt pause fra bloggen og Dt team å rett og slett bare scrappet. Har jobbet litt må prøving å feiling på hva jeg liker. Har scrappet i over 10 år. I starten gikk det mest i enkle album, deretter hadde jeg en lang periode hvor jeg nesten bare laget kort. Nå har jeg det siste året jobbet med et stort prosjekt til fadderbarnet mitt, nemlig et album med en mix av LO'er og project life med selvlagde machende PL kort. For tiden vil jeg si at stilen er mest mixed media, elsker maling, stenciler, gesso og dieser. 

Jeg har lyst til å være designer for Kaboks fordi jeg digger produktene deres. Elsker spesielt at dere har norske tekst dies og stempler. Jeg liker at dere i stor grad fører dieser og stempler man blir glad i og bruker mange ganger, i steden for noe man bruker en gang og er lei av. Jeg liker at dere skiller dere ut og bruker andre fonter enn alle andre. Jeg liker at dere produserer norske tekster og norske ord <3 

Dette er den siste LO'en i albumet jeg akkurat …