søndag 14. september 2014

Brettekort med tag TUTORIAL


Da var det min tur til å lage min første tutorial for Barnemix! Jeg har fått tildelt et utrolig stilig digitalt stempel fra Milk and Coffe som heter Madeline with Retro Outfit. Før jeg begynner på selve brette delen tenkte jeg å vise dere hvordan mitt kort ble ferdig pyntet. Kortet jeg skal vise dere i dag så jeg en tutorial på en gang for lenge siden, men har klart og rote vekk siden, eneste jeg hadde var et kort som jeg måtte ta fra hverandre for å få laget denne tutorialen for hadde så lyst til å vise det til fler! =)


Det jeg har lyst til å vise dere her i dag er et ganske enkelt brettekort egentlig, men som jeg synes blir utrolig fint. Jeg har tatt masse bilder underveis slik at det forhåpentligvis skal bli lett for dere og følge det steg for steg! Først vil jeg komme med en liten utstyrsliste
Utstyrsliste:
·         Farget Papir – Du bør a 2 stk av samme ark eller flere ark som passer sammen
·         Ensfarget papir
·         Prege brett er en fordel, men ikke et must
·         Saks
·         Blonder eller punch
·         Lim/Tape
·         Pynt du selv ønsker

Steg 1: Det første vi skal gjøre er å legge papiret vårt 12x12 inch på pregebrettet vårt og prege nedover langs 6 inch merket begge veier, altså slik av vi får et kryss!


(obs obs, det er viktig at den siden på papiret du vil se mest av ligger ned mot pregebrettet ditt).
Steg 2: Nå skal du klippe langs en av brettene, men bare inn til midten.


Steg 3: Brett det nederste høyre hjørnet inn til midten


Steg 4: Sett merke ved 4 inch i det venstre hjørnet oppe på begge kantene til hjørnet. Brett deretter hjørnet slik at det kommer kant i kant med merkene du lagetSteg 5: Brett deretter den øverste venstre delen over den høyre


Steg 6: brett nedre del av arket opp. Brett venstre del av arket bak kortet
Steg 7:
(obs obs før du limer må du ta stilling til om du vil pynte med blonde eller punch! Det er en stor fordel å lime på punch borden før du limer sammen selve kortet, blonden limer jeg bare etterpå så den kan man fint ta tilslutt).
Nå må du lime de kantene som du ikke skal bruke! Her står du litt fritt til å velge, jeg er glad i å lage dette som et tag kort og limer dermed fast baksiden også(men ikke før jeg har limt delene foran).  For å gjøre dette snur du bare kortet så du får baksiden frem og tar kortet litt fra hverandre så du får teip der du vil, jeg pleier som sagt og lime baksiden men sånn at jeg får en tag oppi.Sånn da var det klart til å pyntes.. Her er det bare å kose seg og pynte akkurat som du selv vil.. For dem som har noen fancy tags så er nok det det beste, jeg klippet til mine egne fra en ferdig jeg hadde liggende..
Flere bilder av mitt ferdige resultat får du her!
Helt til slutt må vi nesten ha med nærbilde av tagen og her kommer fargene som er brukt
Hår: E08+18, YR14+18
Bukse og små detaljer: BG11,13+15
Øyne : E15+27
Topp: YR 23, Y08,06,04+02
Belte: W5 + E53
Hud: E21,00,000+0000 + 95 til lepper

Hvis noen ønsker og lage sløyfen sånn som jeg har gjort her så finner du tutorial på dette her. Veldig enkelt og greit forklart via video =) 
Jeg deltar på følgende utfordringer med dette kortet

3 kommentarer:

 1. wawwww så super flot ♥

  10000 tak for at du deltager på Card and scraps udfordring.

  knuzzzz ♥

  SvarSlett
 2. Kjempefint kort i herlige farger Tina-Mari :-)
  Flott tutorial du har laget også.

  Takk for at du deltar hos Card and Scrap :-)
  Velkommen igjen.

  Klem fra DT - Astrid :-)

  SvarSlett