Gå til hovedinnhold

Copic lagring/ storage

Siden det ble så mange spørsmål om hyllen jeg har tusjene mine tenkte jeg å skrive en enkel forklaring..! Det er gjort så lett som at jeg fant noen gamle dvd hyller på brukt salg, disse var kjempe store og passet derfor ikke som de var, stygge var dem også.! Så da var det bare å dele dem i to.. På daværende tidspunkt hadde jeg promarker og trengte ikke så mange rader som nå.. Nå må jeg derfor ha 2 hyller på sikt. Du trenger plass til 33 rader med dvd cover for å få plass til alle dine copics.. 

***

Since it was so many people showing interest in my copic storage shelf, im going to write a short blog post about it! It was made real easy.. I found som old dvd shelfs on a used marked online.. So it was almost free of charge...! This was big and really ugly.. We took it apart and cut it in half, then put it together again. At this time I had promarkers, so didnt need so much space.. Now, I need to shelfs if im going to have room for all my markers! But thats okay.. I have 2 more I just need to finish up.. 
Her er prosjektet underveis! Litt saging og maling måtte til, med litt flaks finner man en dvd hylle som passer bedre enn jeg gjorde!
***
Here is the prodject on its way... Some sawing and painting was all that was needed! But with a litle bit of luck you can find a storage more fitting from the beginning! 


Her er det endelige resultatet, som du kan se er det ikke plass til alle tusjene, men enn så lenge har jeg ikke så mange. Har en hylle til stående klar.

***
Here is my finished one with the new lables.. As you can see this is to small, so when i get more markers I need to add one more shelf..! 

Her er dokumentet med alle merkelappene! Jeg printet disse i samme papir som jeg fargelegger på, for best gjengivelse av fargene! Så er det bare å feste lappene under plasten på dvd coveret

This is my document with all the labels! I printed this on the paper I normally color on, for best showing the real color.
After printing and coloring you just fold dem on the dvd cover under the plastic folder..!Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

A winter inspired card

My latest card using prima flowers, stencils, lots og sprays, glitter and diecuts.

Dt for barnemix - Ppinkydolls

Denne gangen var det ppinkydolls vi var så heldige å skulle få kose oss med i barnemix. Disse er jo bare så utrolig søte. Jeg har laget et tag kort som er brettet ut av et ark. Deretter har jeg laget tag som passer nedi bak. Men også motivet sitter som en løs tag og man kan lime på skrive plass eller et lite dikt eller lignende bak. Helt genialt om man ønsker litt ekstra plass. De digitale stemplene hennes finner du her


Jeg har som vanlig fargelagt motivet mitt med copic! Jeg har denne gangen klart å glemme og ta notater på hvilke farger jeg har brukt. Men husker det meste, men ikke håret. Hud: E11,21,00,000 Øyne: E39,37,34 Kjole: RR89,85,83,81 Lam: C5,3,1 pluss blender

Jeg har brukt Maja Design sine ark, jeg bare elsker arkene derifra. Ellers har jeg pyntet med ulikt stasj og en button fra papirdesign. 

Her ser du tagen og baksiden på kortet. Digger bordene nede på papiret. De gjør det lille ekstra på flater du ikke kan pynte så masse!
Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer: Scr…

Søknad til Kaboks

Jeg har hatt litt pause fra bloggen og Dt team å rett og slett bare scrappet. Har jobbet litt må prøving å feiling på hva jeg liker. Har scrappet i over 10 år. I starten gikk det mest i enkle album, deretter hadde jeg en lang periode hvor jeg nesten bare laget kort. Nå har jeg det siste året jobbet med et stort prosjekt til fadderbarnet mitt, nemlig et album med en mix av LO'er og project life med selvlagde machende PL kort. For tiden vil jeg si at stilen er mest mixed media, elsker maling, stenciler, gesso og dieser. 

Jeg har lyst til å være designer for Kaboks fordi jeg digger produktene deres. Elsker spesielt at dere har norske tekst dies og stempler. Jeg liker at dere i stor grad fører dieser og stempler man blir glad i og bruker mange ganger, i steden for noe man bruker en gang og er lei av. Jeg liker at dere skiller dere ut og bruker andre fonter enn alle andre. Jeg liker at dere produserer norske tekster og norske ord <3 

Dette er den siste LO'en i albumet jeg akkurat …