Gå til hovedinnhold

Julekort!


Endelig igang med julekort.. Synes det alltid er like vanskelig å komme igang med julekort, men denne gangen fikk jeg inspirasjon fra papirdesign som har en utfordring gående.. =) Skissen så bare så kjekk ut at jeg måtte lage et kort med den! Så her kommer mitt bidrag med skissen til papirdesign

****
Finally started with my christmas cards.. Allways find them a bit hard to start making, but this time i found inspiration from papirdesign, they have a challenge going on right now and the sketch was just amazing.. Loved it.. So had to make a christmas card of it! 

 

 Jeg har selvsagt fargelag motivet med copic og er en skjønning fra bildmalarna, de mønstrete papirene er de nye julepapirene til papir design. Likte at de ikke vår i en sånn sterk rødfarge, og elsket at du kunne mikse å matche de sammen! Jeg skulle egentlig ikke kjøpe så mye julepair i år fordi jeg har så masse igjen fra ifjor, men tror jeg må ta meg en liten tur til gitt. =) Diesen er min nye favoritt og er fra we are memory keepers.. Synes den er så flott! 
***
I have of course colored with my copics, next time i will try to write down my colors.. Always forget.. This cute image is from bildmalarna. And the christmaspapers are from papirdesign, really happy with those. I wasent supposed to buy so many this year, cause have a lot left from last year.. But think i need to go buy som more. The dies is from we are memory keepers and is one of my new favorites! 


Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer/ with this card i attend the following challenges:

Kommentarer

 1. Kjempefin tolkning av skissen! Og så nydelig pyntet inni også :)
  Takk for at du ble med på Papirdesigns utfordring!
  Hilsen Renate

  SvarSlett
 2. Kjempeflott tolkning av skissa, og det var kjempemorsomt å se nyarkene i bruk!
  Takk for at du ble med på utfordringen til Papirdesign.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

A winter inspired card

My latest card using prima flowers, stencils, lots og sprays, glitter and diecuts.

Dt for barnemix - Ppinkydolls

Denne gangen var det ppinkydolls vi var så heldige å skulle få kose oss med i barnemix. Disse er jo bare så utrolig søte. Jeg har laget et tag kort som er brettet ut av et ark. Deretter har jeg laget tag som passer nedi bak. Men også motivet sitter som en løs tag og man kan lime på skrive plass eller et lite dikt eller lignende bak. Helt genialt om man ønsker litt ekstra plass. De digitale stemplene hennes finner du her


Jeg har som vanlig fargelagt motivet mitt med copic! Jeg har denne gangen klart å glemme og ta notater på hvilke farger jeg har brukt. Men husker det meste, men ikke håret. Hud: E11,21,00,000 Øyne: E39,37,34 Kjole: RR89,85,83,81 Lam: C5,3,1 pluss blender

Jeg har brukt Maja Design sine ark, jeg bare elsker arkene derifra. Ellers har jeg pyntet med ulikt stasj og en button fra papirdesign. 

Her ser du tagen og baksiden på kortet. Digger bordene nede på papiret. De gjør det lille ekstra på flater du ikke kan pynte så masse!
Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer: Scr…

Søknad til Kaboks

Jeg har hatt litt pause fra bloggen og Dt team å rett og slett bare scrappet. Har jobbet litt må prøving å feiling på hva jeg liker. Har scrappet i over 10 år. I starten gikk det mest i enkle album, deretter hadde jeg en lang periode hvor jeg nesten bare laget kort. Nå har jeg det siste året jobbet med et stort prosjekt til fadderbarnet mitt, nemlig et album med en mix av LO'er og project life med selvlagde machende PL kort. For tiden vil jeg si at stilen er mest mixed media, elsker maling, stenciler, gesso og dieser. 

Jeg har lyst til å være designer for Kaboks fordi jeg digger produktene deres. Elsker spesielt at dere har norske tekst dies og stempler. Jeg liker at dere i stor grad fører dieser og stempler man blir glad i og bruker mange ganger, i steden for noe man bruker en gang og er lei av. Jeg liker at dere skiller dere ut og bruker andre fonter enn alle andre. Jeg liker at dere produserer norske tekster og norske ord <3 

Dette er den siste LO'en i albumet jeg akkurat …