Gå til hovedinnhold

Ny utfordring hos Sketchy Colors/ New challenge at Sketchy Colors

Jeg har kjøpt meg noen blokker med julepapir fra Maya Design og den ene er det endel rosa papir i, passer jo bra for meg som elsker rosa, MEN memo til meg selv alltid kjøp to blokker for papiret er jo like fint på andre siden så sliter alltid med hvilke sider jeg skal bruke.. Men som dere sikkert da skjønner er det julekort på gang! Jeg får vel ikke noen sånn veldig julefølelse av rosa papir, men nydelige er dem.. Her kommer iallefall resultatet av skissen som sketchy color har gående!
****
I have bought some new christmas papers from Maya Design. These papers have a lot of pink, so i trying to make my first pink christmas card. Note to self is always buy 2 packs cause both sides are so cute.. Ends up with big struggle on witch side to use. I dont get a huge christmas feeling from pink papers, but they er so cute.. :D Oh well, here is my result from the sketch over at Sketchy Colors :D 

Jeg fargelegger med copic og fargene jeg har brukt er/ The colors i have used: 
Hår:E18,15,13,11
Ansikt:E21,11,04,00,000 +kinn R20 og lepper E04+R83
Rosa klær: RV95,93,91
Blå klær + Øyne: B99,97,95,93,91
Skøyter: w3,1,00, blender

Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer/With this card i am entering the following challenges:

Det var alt for meg denne gangen, bloggen er enda under litt oppdatering og endring, men prøver å laste opp dette på en test blogg først så dere slipper rotet! =) 
****
This was all from me for now, the blog is still in change and going to make it a bit different, but trying to upload it to a testing blog first..

Ha en kreativ uke :D 
****
Have a creative week :D


Kommentarer

 1. Gorgeous card, love the colours you've used. Thank you for sharing with us at the Cutie Pie Challenge. Shona xx

  SvarSlett
 2. Søtt og morsomt kort! Liker godt julekort i litt utradisjonelle farger, det gjør det jo litt mer spennende.
  Tusen takk for at du deltar i ukas utfordring hos Sketchy Colors!
  Synnøve

  SvarSlett
 3. wawwww så super flot ♥

  10000 tak for at du deltager på Card and scraps udfordring.

  knuzzzz ♥

  SvarSlett
 4. Hej Tina Mari,
  Vilket romatiskt och vackert julkort. Supersnygg färgläggning av motivet. Tack för att du länkade upp till LLC’s oktoberutmaning.

  Kram, Sandy
  Owner & Operator @Live & Love Crafts

  SvarSlett
 5. Very beautiful! Gorgeous papers and such a pretty image! Your colouring is stunning!
  Thank you for joining us at the Cutie Pie Challenge. Jane xx

  SvarSlett
 6. Lekkert kort med mange flotte detaljer! Tusen takk for at du deltar hos LLC denne måneden. DT Heidi

  SvarSlett
 7. Gorgeous card! Love the pocket design with the beautiful colors and embellishments. Thank you for joining our "Love of Ribbon" Challenge at Love to Create this week.
  Ruza ~ LTC Admin/Designer
  Ruza's Craft Corner

  SvarSlett
 8. Skikkelig flott :)
  Tusen takk for at du deltar på utfordringen vår :)

  Unni
  Card and Scrap

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

A winter inspired card

My latest card using prima flowers, stencils, lots og sprays, glitter and diecuts.

Dt for barnemix - Ppinkydolls

Denne gangen var det ppinkydolls vi var så heldige å skulle få kose oss med i barnemix. Disse er jo bare så utrolig søte. Jeg har laget et tag kort som er brettet ut av et ark. Deretter har jeg laget tag som passer nedi bak. Men også motivet sitter som en løs tag og man kan lime på skrive plass eller et lite dikt eller lignende bak. Helt genialt om man ønsker litt ekstra plass. De digitale stemplene hennes finner du her


Jeg har som vanlig fargelagt motivet mitt med copic! Jeg har denne gangen klart å glemme og ta notater på hvilke farger jeg har brukt. Men husker det meste, men ikke håret. Hud: E11,21,00,000 Øyne: E39,37,34 Kjole: RR89,85,83,81 Lam: C5,3,1 pluss blender

Jeg har brukt Maja Design sine ark, jeg bare elsker arkene derifra. Ellers har jeg pyntet med ulikt stasj og en button fra papirdesign. 

Her ser du tagen og baksiden på kortet. Digger bordene nede på papiret. De gjør det lille ekstra på flater du ikke kan pynte så masse!
Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer: Scr…

Søknad til Kaboks

Jeg har hatt litt pause fra bloggen og Dt team å rett og slett bare scrappet. Har jobbet litt må prøving å feiling på hva jeg liker. Har scrappet i over 10 år. I starten gikk det mest i enkle album, deretter hadde jeg en lang periode hvor jeg nesten bare laget kort. Nå har jeg det siste året jobbet med et stort prosjekt til fadderbarnet mitt, nemlig et album med en mix av LO'er og project life med selvlagde machende PL kort. For tiden vil jeg si at stilen er mest mixed media, elsker maling, stenciler, gesso og dieser. 

Jeg har lyst til å være designer for Kaboks fordi jeg digger produktene deres. Elsker spesielt at dere har norske tekst dies og stempler. Jeg liker at dere i stor grad fører dieser og stempler man blir glad i og bruker mange ganger, i steden for noe man bruker en gang og er lei av. Jeg liker at dere skiller dere ut og bruker andre fonter enn alle andre. Jeg liker at dere produserer norske tekster og norske ord <3 

Dette er den siste LO'en i albumet jeg akkurat …