Gå til hovedinnhold

Aurora wings

Omsider ble jeg ferdig med mitt aurora wings image. Dette ble forsiden til min copic farge bok! Her skal jeg samle alle fargekombinasjoner jeg liker etterhvert som de dukker opp!
****
Finally I managed to finish my Aurora Wings image. This ended up being my front page for my color journal.


Jeg valgte og holde siden litt enkel da det er masse detaljer i bilde og jeg ville la dette komme frem om ikke drukne i masse stasj!
****
I shose to keep it simple because of all the details in the image, and wanted that to be the sentr of attention!

Jeg deltar på følgende utfordringer/ I attend the following challenges: 

Kommentarer

 1. stunning
  thanks for playing with us at di's digi
  hugs
  céline

  SvarSlett
 2. Tina-Mari, this is gorgeous!! I love the pink and brown color scheme for the image, and you colored her and her doll beautifully. Such a pretty journal! Thank you for joining "Anything Goes" at AuroraWings. Good luck!

  Mitzi xx
  Artist/Owner AuroraWings

  SvarSlett
 3. Your card is gorgeous!
  Thank you for playing with us at Di's Digi Challenge.
  Hugs
  Tina
  www.findingyourniche67.blogspot.com

  SvarSlett
 4. What a perfect cover for your coloring journal. you've done such a gorgeous job with her, Tina-Mari! Thanks so much for joining our ATG challenge at Aurora Wings. xxD

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

A winter inspired card

My latest card using prima flowers, stencils, lots og sprays, glitter and diecuts.

Dt for barnemix - Ppinkydolls

Denne gangen var det ppinkydolls vi var så heldige å skulle få kose oss med i barnemix. Disse er jo bare så utrolig søte. Jeg har laget et tag kort som er brettet ut av et ark. Deretter har jeg laget tag som passer nedi bak. Men også motivet sitter som en løs tag og man kan lime på skrive plass eller et lite dikt eller lignende bak. Helt genialt om man ønsker litt ekstra plass. De digitale stemplene hennes finner du her


Jeg har som vanlig fargelagt motivet mitt med copic! Jeg har denne gangen klart å glemme og ta notater på hvilke farger jeg har brukt. Men husker det meste, men ikke håret. Hud: E11,21,00,000 Øyne: E39,37,34 Kjole: RR89,85,83,81 Lam: C5,3,1 pluss blender

Jeg har brukt Maja Design sine ark, jeg bare elsker arkene derifra. Ellers har jeg pyntet med ulikt stasj og en button fra papirdesign. 

Her ser du tagen og baksiden på kortet. Digger bordene nede på papiret. De gjør det lille ekstra på flater du ikke kan pynte så masse!
Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer: Scr…

Søknad til Kaboks

Jeg har hatt litt pause fra bloggen og Dt team å rett og slett bare scrappet. Har jobbet litt må prøving å feiling på hva jeg liker. Har scrappet i over 10 år. I starten gikk det mest i enkle album, deretter hadde jeg en lang periode hvor jeg nesten bare laget kort. Nå har jeg det siste året jobbet med et stort prosjekt til fadderbarnet mitt, nemlig et album med en mix av LO'er og project life med selvlagde machende PL kort. For tiden vil jeg si at stilen er mest mixed media, elsker maling, stenciler, gesso og dieser. 

Jeg har lyst til å være designer for Kaboks fordi jeg digger produktene deres. Elsker spesielt at dere har norske tekst dies og stempler. Jeg liker at dere i stor grad fører dieser og stempler man blir glad i og bruker mange ganger, i steden for noe man bruker en gang og er lei av. Jeg liker at dere skiller dere ut og bruker andre fonter enn alle andre. Jeg liker at dere produserer norske tekster og norske ord <3 

Dette er den siste LO'en i albumet jeg akkurat …