Gå til hovedinnhold

Dt barnemix - Snømannsuppe

Da var det igjen min tur til å få dele en tutorial med dere.. Denne gangen har jeg fått et kjempe søtt stempel fra Stampart. Tenkte med en gang på snømannssuppe når jeg så denne! Når dere leser dette ser sikkert noen for seg snømannsuppe med en gang, mens andre kanskje lurer på hva i all verden dette er for noe. Dette er da altså kako, gjerne sånne rett i koppen poser, marshmellows – noen bruker store andre bruker de små, og gjerne en stripete candy stang.. I skrivende stund er sistnevnte enda ikke kommet i butikken så bilde mitt viser uten, men personlig er dette noe jeg kommer til å putte oppi når det kommer.


Jeg kunne jo selvsagt ikke holde meg til det helt enkle rett i en cellofan pose så som dere ser så stå min i en papirkopp, og det er dette jeg skal vise dere hvordan man lager! Nå finnes det utallige versjoner av disse koppene sikkert, men dette er min versjon med forklaring til.
Steg1: Skjær til selve basen til koppen 5 inch x 10 ½ inch. Preg først langsiden ved 4.5 inch. Deretter legger du den vannrett og preger hver 1 ¼ inch. Dette skal resultere i 8 like store deler og en rest på ½ inch.


Steg 2: Klipp opp de nederste delene som vist på bilde

Steg 3: Fold inn alle delene


Steg 4: Pynte alle sidene slik du vil ha dem. NB LIM HANKEN PÅ FØR DU LIMER PYNTE SIDENE! Jeg har bare tegnet en hank for hånd og klippet ut 2 av denne slik at jeg kan lime de mot hverandre for å få litt mer kraft i den.  Jeg laget flapper som jeg brettet til siden og limte fast. Deretter limte jeg alle pynte kantene. Dette er lettest å gjøre nå mens koppen enda er flat.
Steg 5: Nå kommer den litt «knotete» delen. Jeg holdt bare koppen sammen slik at den fikk fasongen og tegnet rundt. Etterpå klippet jeg ut denne 8 kanten og tok lim på alle flappene og siden. Deretter limte jeg siden sammen og vente alle flappene innover og satte den på grunnflaten som du nå har klippet ut. Så var koppen ferdig og klar til å fylles med snømannsuppe.Deretter printetet jeg det digitale stempelet sammen med ordet snømannsuppe, dette skrev jeg bare med wordart. Jeg passet på å ha god plass til å prette arket i toppkant etterpå slik at den kan stiftes fast, størrelse blir egentlig opp til hver enkelt! Deretter brukte jeg er Martha Stewart puncher til å lage stjerne bord i front nede.
Selve stempelet er farget med følgende farger:
Skjerf og lue: BV04,02,01,00
Snømann: B00,000 BG0000
Gulrot: YR18,15
Fugl: Y19,08 og nebb YR15
Hjerte på lua: V09,06,04

Det var alt fra meg for denne gang! Da turen innom siden barnemix der er det kommet mange nye flotte prosjekter og tutorials..Kommentarer

  1. Herlig stempel, og flott turorial.. Kanskje jeg tørr prøve meg på denne en gang i fremtiden :-) Takk for at du deler.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

A winter inspired card

My latest card using prima flowers, stencils, lots og sprays, glitter and diecuts.

Dt for barnemix - Ppinkydolls

Denne gangen var det ppinkydolls vi var så heldige å skulle få kose oss med i barnemix. Disse er jo bare så utrolig søte. Jeg har laget et tag kort som er brettet ut av et ark. Deretter har jeg laget tag som passer nedi bak. Men også motivet sitter som en løs tag og man kan lime på skrive plass eller et lite dikt eller lignende bak. Helt genialt om man ønsker litt ekstra plass. De digitale stemplene hennes finner du her


Jeg har som vanlig fargelagt motivet mitt med copic! Jeg har denne gangen klart å glemme og ta notater på hvilke farger jeg har brukt. Men husker det meste, men ikke håret. Hud: E11,21,00,000 Øyne: E39,37,34 Kjole: RR89,85,83,81 Lam: C5,3,1 pluss blender

Jeg har brukt Maja Design sine ark, jeg bare elsker arkene derifra. Ellers har jeg pyntet med ulikt stasj og en button fra papirdesign. 

Her ser du tagen og baksiden på kortet. Digger bordene nede på papiret. De gjør det lille ekstra på flater du ikke kan pynte så masse!
Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer: Scr…

Søknad til Kaboks

Jeg har hatt litt pause fra bloggen og Dt team å rett og slett bare scrappet. Har jobbet litt må prøving å feiling på hva jeg liker. Har scrappet i over 10 år. I starten gikk det mest i enkle album, deretter hadde jeg en lang periode hvor jeg nesten bare laget kort. Nå har jeg det siste året jobbet med et stort prosjekt til fadderbarnet mitt, nemlig et album med en mix av LO'er og project life med selvlagde machende PL kort. For tiden vil jeg si at stilen er mest mixed media, elsker maling, stenciler, gesso og dieser. 

Jeg har lyst til å være designer for Kaboks fordi jeg digger produktene deres. Elsker spesielt at dere har norske tekst dies og stempler. Jeg liker at dere i stor grad fører dieser og stempler man blir glad i og bruker mange ganger, i steden for noe man bruker en gang og er lei av. Jeg liker at dere skiller dere ut og bruker andre fonter enn alle andre. Jeg liker at dere produserer norske tekster og norske ord <3 

Dette er den siste LO'en i albumet jeg akkurat …