Gå til hovedinnhold

DT for barnemix - Simply Betty stamps

Tutorial på bakgrunn

Da var det igjen tur for en tutorial, denne gangen med et utrolig kult motiv fra simply betty stamps. Dette finner dere HER. Fordi motivet var så detaljert ønsket jeg å holde resten av prosjektet reint uten for mye detaljer. Når motivet er så detaljert som dette er det lett at det blir litt rotete og borte om man legger på mye pynt og dill i tillegg til alle detaljene på motivet.  Valget falt derfor på å lage meg en ny ønskeliste bok. Det er stadig ting jeg bare *MÅ HA* av stempler, maling, stasj osv.. Da er det veldig greit å skrive det ned når du ser det sånn at neste gang du skal handle vet du hva du skal ha.
Jeg har som vanlig fargelagt med copic, og tutorialen blir lage bakgrunn med tusjer(selv om jeg har brukt copic trenger man ikke det). Jeg pleier vanligvis ikke lage bakgrunner men følte dette bilde ble veldig halvferdig om jeg ikke gjorde det så det ble en utfordring for meg også.


Fargene jeg har brukt er C9, B39, B37, B34, B32 pluss Y000 Dette er en blå kombo som blir ganske mørk og C9 er en kald grå som hjelper det til å bli enda mørkere. Her bør det legges et ark under som er større enn prosjektet. Deretter brukte jeg den brede tuppen med C9 øverst på himmelen for å få det skikkelig mørkt. Gikk så over C9 med B39 og da tok jeg også feltene lenger ned på bilde samt at jeg la litt ekstra blått der jeg ville ha den som skygge og selvsagt lenger ut enn C9. Sånn jobbet jeg meg innover, men passet på å ikke komme for nærme månen med disse 3 første mørke nyansene. Jeg la deretter b34 mot månen og deretter b32 helt innerst ved månen. Brukte y000 for å skape en illusjon av at månen lyste på himmelen.  Jeg gikk over alt en gang til for å virkelig mette papiret med farge og få det mørkest mulig.Deretter var det bare å finne en notatbok som passet og lime på. Jeg har brukt sølv kartong bak. Videre lager jeg ofte sløyfer av blonder uten å knyte de, og bare limer noe pynt oppå som jeg føler passer.
Følgende farger er brukt på motivet:
Mannen:
-          Hår/hud: C9,7,5,3,1
-          Klær: E39,37,34,33,31 og g99,yg99,97,95
Dama:
-          Hår: E18,15,13,11
-          Hud: E11,21,04,00,000
-          Topp: C9,7,5,3
-          Skjørt: g99,yg99,97,95
Fjell: c9,7,5

Det var alt fra meg denne gangen. Ta gjerne en titt på barnemix sin side, der er det kommet mange andre flotte bidrag fra flinke DT medlemmerKommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

A winter inspired card

My latest card using prima flowers, stencils, lots og sprays, glitter and diecuts.

Dt for barnemix - Ppinkydolls

Denne gangen var det ppinkydolls vi var så heldige å skulle få kose oss med i barnemix. Disse er jo bare så utrolig søte. Jeg har laget et tag kort som er brettet ut av et ark. Deretter har jeg laget tag som passer nedi bak. Men også motivet sitter som en løs tag og man kan lime på skrive plass eller et lite dikt eller lignende bak. Helt genialt om man ønsker litt ekstra plass. De digitale stemplene hennes finner du her


Jeg har som vanlig fargelagt motivet mitt med copic! Jeg har denne gangen klart å glemme og ta notater på hvilke farger jeg har brukt. Men husker det meste, men ikke håret. Hud: E11,21,00,000 Øyne: E39,37,34 Kjole: RR89,85,83,81 Lam: C5,3,1 pluss blender

Jeg har brukt Maja Design sine ark, jeg bare elsker arkene derifra. Ellers har jeg pyntet med ulikt stasj og en button fra papirdesign. 

Her ser du tagen og baksiden på kortet. Digger bordene nede på papiret. De gjør det lille ekstra på flater du ikke kan pynte så masse!
Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer: Scr…

Søknad til Kaboks

Jeg har hatt litt pause fra bloggen og Dt team å rett og slett bare scrappet. Har jobbet litt må prøving å feiling på hva jeg liker. Har scrappet i over 10 år. I starten gikk det mest i enkle album, deretter hadde jeg en lang periode hvor jeg nesten bare laget kort. Nå har jeg det siste året jobbet med et stort prosjekt til fadderbarnet mitt, nemlig et album med en mix av LO'er og project life med selvlagde machende PL kort. For tiden vil jeg si at stilen er mest mixed media, elsker maling, stenciler, gesso og dieser. 

Jeg har lyst til å være designer for Kaboks fordi jeg digger produktene deres. Elsker spesielt at dere har norske tekst dies og stempler. Jeg liker at dere i stor grad fører dieser og stempler man blir glad i og bruker mange ganger, i steden for noe man bruker en gang og er lei av. Jeg liker at dere skiller dere ut og bruker andre fonter enn alle andre. Jeg liker at dere produserer norske tekster og norske ord <3 

Dette er den siste LO'en i albumet jeg akkurat …