Gå til hovedinnhold

Dt for barnemix - Tag med KennyK motiv

Her kommer mitt siste bidrag for barnemix. Denne gangen var det KennyK som var sponsor, jeg digger stemplene han lager og gledet meg til å lage noe med disse. I det siste har jeg fått dilla på stenciler, mist, gesso osv. Derfor tenkte jeg at jeg kunne prøve å lage noe til denne digien. Det endte med en tag, å jeg har tenkt å dele prosessen min med dere. 

Det første jeg gjorde var å velge meg en stencil, jeg hadde sett en kul teknikk som jeg hadde lyst til å teste selv. Jeg har brukt mange distress ink pads og ulike mister, her er bare å velge de du selv liker.


Jeg brukte Tim Holtz distress ink pads for å trykke blekk på stencilen. Altså oppå selve stencilen og ikke på tagen. Etterpå sprayet jeg med vann misten min for å få distress inken til å reagere og la den deretter ned på taggen, Dette ble resultatet. Men det blir alltid mye blekk til overs så jeg pleier alltid å ha en restetag.


Som dere ser var det masse masse blekk til overs, jeg valgte å legge stensilen sidelengs over får å se hvordan det ble. Jeg hadde allerede farget motivet ferdig så jeg måtte få litt mer lilla inn i taggen. Valgte en blonde bit som jeg likte godt og sprayet denne med masse mister, både dylusion, perfect pearls og tattered angels glimmer mist. Så rett og slett en salig blanding. 

Det ble masse masse blekk til overs så jeg brukte restetaggen min, å da fant jeg ut at det som skulle vært reste tagen min ble den som passet perfekt til prosjektet. Så da byttet jeg! Sånn går den kreative prosessen her i huset. Ikke alltid det går som planlagt. :P


Jeg sprayet den med en perfect pearl mist med gull shimmer i, brukte gesso og en annen stencil jeg hadde liggende. Etter denne var tørr malte jeg den med ulike distress inks som jeg hadde brukt tidligere. Deretter stemplet jeg med ulike stempler jeg hadde liggende.


Til pynt brukte jeg noen tynne chipboard sommerfugler jeg hadde og sprayet disse med mer av samme fargene. 


Jeg bruker akrylkloss når jeg maler med distress ink padsene. Fungerer veldig bra.


Her kan dere se det ferdige resultatet av taggen min 
Fargelegging: Hud E00,31,33,35 + R20
Hår: W09.07,05,03,01,00
Genser+sko: Bv08,13, 04,02,00
Bukse: B99,97,95,93,91
Smykker: yr23
Det var alt fra meg for denne gangen! Ta turen på barnemix sine sider for mer inspirasjon og besøk gjerne den fantastiske sponsoren Kenny K.

Jeg deltar på følgende utfordring:
Kenny K 
That craft place

Kommentarer

 1. just fab! it was lovely to see your process, love the colours, thanks for joining us at That Craft Place hugs, kay

  SvarSlett
 2. What a FAbulous tag this is!
  So much detail and I Love your colours.
  Thank you so much for joining us at KennyK's.
  Chrissyxx

  SvarSlett
 3. Lekker tagg, liker fargelegging på denne <3

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

A winter inspired card

My latest card using prima flowers, stencils, lots og sprays, glitter and diecuts.

Dt for barnemix - Ppinkydolls

Denne gangen var det ppinkydolls vi var så heldige å skulle få kose oss med i barnemix. Disse er jo bare så utrolig søte. Jeg har laget et tag kort som er brettet ut av et ark. Deretter har jeg laget tag som passer nedi bak. Men også motivet sitter som en løs tag og man kan lime på skrive plass eller et lite dikt eller lignende bak. Helt genialt om man ønsker litt ekstra plass. De digitale stemplene hennes finner du her


Jeg har som vanlig fargelagt motivet mitt med copic! Jeg har denne gangen klart å glemme og ta notater på hvilke farger jeg har brukt. Men husker det meste, men ikke håret. Hud: E11,21,00,000 Øyne: E39,37,34 Kjole: RR89,85,83,81 Lam: C5,3,1 pluss blender

Jeg har brukt Maja Design sine ark, jeg bare elsker arkene derifra. Ellers har jeg pyntet med ulikt stasj og en button fra papirdesign. 

Her ser du tagen og baksiden på kortet. Digger bordene nede på papiret. De gjør det lille ekstra på flater du ikke kan pynte så masse!
Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer: Scr…

Søknad til Kaboks

Jeg har hatt litt pause fra bloggen og Dt team å rett og slett bare scrappet. Har jobbet litt må prøving å feiling på hva jeg liker. Har scrappet i over 10 år. I starten gikk det mest i enkle album, deretter hadde jeg en lang periode hvor jeg nesten bare laget kort. Nå har jeg det siste året jobbet med et stort prosjekt til fadderbarnet mitt, nemlig et album med en mix av LO'er og project life med selvlagde machende PL kort. For tiden vil jeg si at stilen er mest mixed media, elsker maling, stenciler, gesso og dieser. 

Jeg har lyst til å være designer for Kaboks fordi jeg digger produktene deres. Elsker spesielt at dere har norske tekst dies og stempler. Jeg liker at dere i stor grad fører dieser og stempler man blir glad i og bruker mange ganger, i steden for noe man bruker en gang og er lei av. Jeg liker at dere skiller dere ut og bruker andre fonter enn alle andre. Jeg liker at dere produserer norske tekster og norske ord <3 

Dette er den siste LO'en i albumet jeg akkurat …