fredag 26. juni 2015

Gdt for Slinky tart - Pocket letter, en liten innføring

Her kommer min siste post for Slinky tart for denne gangen! Det er en ny trend som har kommet skapt av Janette Lane! Dette er noe jeg syntes så utrolig gøy ut og valgte som mitt andre prosjekt og prøve meg på et sånt for første gang!

HVA ER POCKET LETTERS?

Pocket letter er små atc str kort som puttes i en a4 plastlomme med 9 lommer i. Disse kan man pynte, skrive, legge ved pynt i, bruke stempler, ja egentlig hva man vil. Poenget er at i en av lommene skal det ligge et lite brev. Her skriver man kort om seg selv og avhengig av om dette er en engangs utveksling eller om det skal skje flere ganger annen informasjon eller stiller spm ol. Dette kan man diskutere med den man skal sende til hva begge ønsker. Man kan også bli enige om man skal sende med "goodies" eller ikke. Det er ikke et must, men veldig koselig.

Hva kan man putte i?
Te, stickers, ulik små pynt, washi tape, blonder, charms, bling, ja egentlig akkurat hva man måtte ønske! :)

Siden mitt pocket letter er som gdt for slinky tart preger det min måte og lage det på. Jeg har valgt å bruke flere digitale stempler og sitat fra samme designer og ellers putte på litt pynt på de andre. På baksiden fyller jeg inn litt små stasj og en pose te som kan glede mottaker!


Her er mitt resultat. Dette var kjempe gøy og lage og definitivet noe jeg skal prøve på igjen.. :D
Jeg vil ikke vise dere hva som ligger bak her da dette har fått en mottaker og vil at det skal være en overraskelse. :)
1 kommentar: