Gå til hovedinnhold

Gdt for Slinky tart - Pocket letter, en liten innføring

Her kommer min siste post for Slinky tart for denne gangen! Det er en ny trend som har kommet skapt av Janette Lane! Dette er noe jeg syntes så utrolig gøy ut og valgte som mitt andre prosjekt og prøve meg på et sånt for første gang!

HVA ER POCKET LETTERS?

Pocket letter er små atc str kort som puttes i en a4 plastlomme med 9 lommer i. Disse kan man pynte, skrive, legge ved pynt i, bruke stempler, ja egentlig hva man vil. Poenget er at i en av lommene skal det ligge et lite brev. Her skriver man kort om seg selv og avhengig av om dette er en engangs utveksling eller om det skal skje flere ganger annen informasjon eller stiller spm ol. Dette kan man diskutere med den man skal sende til hva begge ønsker. Man kan også bli enige om man skal sende med "goodies" eller ikke. Det er ikke et must, men veldig koselig.

Hva kan man putte i?
Te, stickers, ulik små pynt, washi tape, blonder, charms, bling, ja egentlig akkurat hva man måtte ønske! :)

Siden mitt pocket letter er som gdt for slinky tart preger det min måte og lage det på. Jeg har valgt å bruke flere digitale stempler og sitat fra samme designer og ellers putte på litt pynt på de andre. På baksiden fyller jeg inn litt små stasj og en pose te som kan glede mottaker!


Her er mitt resultat. Dette var kjempe gøy og lage og definitivet noe jeg skal prøve på igjen.. :D
Jeg vil ikke vise dere hva som ligger bak her da dette har fått en mottaker og vil at det skal være en overraskelse. :)
Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

A winter inspired card

My latest card using prima flowers, stencils, lots og sprays, glitter and diecuts.

Dt for barnemix - Ppinkydolls

Denne gangen var det ppinkydolls vi var så heldige å skulle få kose oss med i barnemix. Disse er jo bare så utrolig søte. Jeg har laget et tag kort som er brettet ut av et ark. Deretter har jeg laget tag som passer nedi bak. Men også motivet sitter som en løs tag og man kan lime på skrive plass eller et lite dikt eller lignende bak. Helt genialt om man ønsker litt ekstra plass. De digitale stemplene hennes finner du her


Jeg har som vanlig fargelagt motivet mitt med copic! Jeg har denne gangen klart å glemme og ta notater på hvilke farger jeg har brukt. Men husker det meste, men ikke håret. Hud: E11,21,00,000 Øyne: E39,37,34 Kjole: RR89,85,83,81 Lam: C5,3,1 pluss blender

Jeg har brukt Maja Design sine ark, jeg bare elsker arkene derifra. Ellers har jeg pyntet med ulikt stasj og en button fra papirdesign. 

Her ser du tagen og baksiden på kortet. Digger bordene nede på papiret. De gjør det lille ekstra på flater du ikke kan pynte så masse!
Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer: Scr…

Søknad til Kaboks

Jeg har hatt litt pause fra bloggen og Dt team å rett og slett bare scrappet. Har jobbet litt må prøving å feiling på hva jeg liker. Har scrappet i over 10 år. I starten gikk det mest i enkle album, deretter hadde jeg en lang periode hvor jeg nesten bare laget kort. Nå har jeg det siste året jobbet med et stort prosjekt til fadderbarnet mitt, nemlig et album med en mix av LO'er og project life med selvlagde machende PL kort. For tiden vil jeg si at stilen er mest mixed media, elsker maling, stenciler, gesso og dieser. 

Jeg har lyst til å være designer for Kaboks fordi jeg digger produktene deres. Elsker spesielt at dere har norske tekst dies og stempler. Jeg liker at dere i stor grad fører dieser og stempler man blir glad i og bruker mange ganger, i steden for noe man bruker en gang og er lei av. Jeg liker at dere skiller dere ut og bruker andre fonter enn alle andre. Jeg liker at dere produserer norske tekster og norske ord <3 

Dette er den siste LO'en i albumet jeg akkurat …