Gå til hovedinnhold

Tutorial for barnemix - sirkelkort

Dette kortet laget jeg for litt siden i en annen versjon også og noen lurte på tutorial. Jeg har funnet denne på en blogg en gang, men lagret aldri adressen! Så om noen vet hvem som egentlig laget dette kortet orginalt gi meg gjerne et navn så jeg kan skrive de inn. Jeg forsøker derfor å lage en egen tutorial. Steg 1: Klipp ut en sirkel i den str du selv ønsker! Som du ser er min nesten 12x12 inch. 
Step one: Kutt out a big sirkel in the size you want. As you can se mine is almost 12x12inch


Steg 2: Sidene brettes inn mot midten, her fant jeg ut at det letteste var å bruke scorboardet for å få det rett. kanten på sirkelen skal møtes mot hverandre.

 Step 2: Fold the ends to the middle. I found that using the scoreboard was more easy. And  I also tried with scrap paper first because i found it hard to fold so the top and bottom was eqaul.Steg 3: Brett bunnen opp så langt som du selv ønsker! 
Step 3: Fold the bottom up as high as you want it.

Steg 4 Klipp I den vannrette brettekanten inn til den loddrette brettekanten
Step 4: Cut horizontal folding into the vertical folding line.


Steg 5: Brett de øverste flappene inn til midten, de nederste flappene bak og den nederste delen opp
Step 5: Fold the top ends in to the middle and the other ones to the back. Then take the bottom and fold up


Nå burde det se sånn ut =)
Now it should look like this =)

Deretter limer du nederst på flappene sånn at de holder seg på plass og på sidene sånn at du får 2 tag lommer. Du kan også lime fast tagen foran det er opp til deg selv, deretter pynt etter ønske =) 

Then you glue the bottom of the ends so they stick to the card and glue on the side so both pices stay together, but remember it should be possible to have a tag in both pockets =) 


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

A winter inspired card

My latest card using prima flowers, stencils, lots og sprays, glitter and diecuts.

Dt for barnemix - Ppinkydolls

Denne gangen var det ppinkydolls vi var så heldige å skulle få kose oss med i barnemix. Disse er jo bare så utrolig søte. Jeg har laget et tag kort som er brettet ut av et ark. Deretter har jeg laget tag som passer nedi bak. Men også motivet sitter som en løs tag og man kan lime på skrive plass eller et lite dikt eller lignende bak. Helt genialt om man ønsker litt ekstra plass. De digitale stemplene hennes finner du her


Jeg har som vanlig fargelagt motivet mitt med copic! Jeg har denne gangen klart å glemme og ta notater på hvilke farger jeg har brukt. Men husker det meste, men ikke håret. Hud: E11,21,00,000 Øyne: E39,37,34 Kjole: RR89,85,83,81 Lam: C5,3,1 pluss blender

Jeg har brukt Maja Design sine ark, jeg bare elsker arkene derifra. Ellers har jeg pyntet med ulikt stasj og en button fra papirdesign. 

Her ser du tagen og baksiden på kortet. Digger bordene nede på papiret. De gjør det lille ekstra på flater du ikke kan pynte så masse!
Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer: Scr…

Søknad til Kaboks

Jeg har hatt litt pause fra bloggen og Dt team å rett og slett bare scrappet. Har jobbet litt må prøving å feiling på hva jeg liker. Har scrappet i over 10 år. I starten gikk det mest i enkle album, deretter hadde jeg en lang periode hvor jeg nesten bare laget kort. Nå har jeg det siste året jobbet med et stort prosjekt til fadderbarnet mitt, nemlig et album med en mix av LO'er og project life med selvlagde machende PL kort. For tiden vil jeg si at stilen er mest mixed media, elsker maling, stenciler, gesso og dieser. 

Jeg har lyst til å være designer for Kaboks fordi jeg digger produktene deres. Elsker spesielt at dere har norske tekst dies og stempler. Jeg liker at dere i stor grad fører dieser og stempler man blir glad i og bruker mange ganger, i steden for noe man bruker en gang og er lei av. Jeg liker at dere skiller dere ut og bruker andre fonter enn alle andre. Jeg liker at dere produserer norske tekster og norske ord <3 

Dette er den siste LO'en i albumet jeg akkurat …