Gå til hovedinnhold

Gjestedesigner for Kreativ scrapping

Jeg er så heldig at jeg ble valgt til å være gjestedesigner for Kreativ scrapping noe jeg selvsagt takket ja til. Mitt bidrag her ble et bursdagskort til min bror som fylte 25 år. 

Som mitt bidrag til temaet bursdag har jeg valgt å lage et steampunk inspirert bidrag med tag. Det vil si at tannhjulene på toppen er til å trekke opp. Dette har jeg gjort veldig enkelt ved å folde kortet mitt i to å lime sammen bunn og høyre side. Jeg har egentlig bare lekt meg med gesso, mister, 3D paste og stensiler.Tag 1: brukte embossing paste og stencil med tall på når jeg var fornøyd med det sprayet jeg på med ulike mister og lot det tørke.

Tag 2: Her brukte jeg versamark og stemplet med gratulerer stempelet mitt. Deretter hadde jeg på embossing pulver.


Jeg har fargelagt motivet mitt med copic's, Jeg pleier nesten alltid å fargelegge først og så velge ark, men akkurat denne gangen hadde jeg på forhånd valgt ark og prøvde å få fargene mine til å passe med arkene så godt som mulig. 


Ellers har jeg distresset kanter på både ark og pynt. 
Størrelse:
6x6 inch, taggen er litt større.


Utstyr jeg har brukt:
Blekk:
Ranger- Distress ink, valnut stain
Stempler: 
Rick StDennis - digitalt stempel
Gratulerer stempel
Et rute stempel av ukjent produsent - kreativ scrapping har mange tøffe bakgrunnstempler og stempler til fargelegging her.
Papir: 
bazzill - brown
Graphic 45 papir - steampunk spells
Pynt: 
Charms - fyllepenn Utstyr: 
Ranger - heat it tool
Sizzix by Tim holtz - on the edge
Studio 490 - Embossing paste white
Ranger - Perfect pearls mist, cappuccino
Ranger - dylusions melted chocolate
Ranger - Slate grey
Ranger - White linen
Ranger - ink blending tool
Tim holtz - paper distresser
Tags dies - De har ikke akkurat denne men har mange andre stilige tags
Tim holtz - Distress powder, old paper
faber castell stencil pack
Rosa stencil
Joy craft - 3d puter
Tsukineko - versamark champagne

Teknikker: embossing, brukt stensiler og 3D paste, sverting og riving av kanter.


Det var alt for meg! Takk for at jeg fikk være gjestedesigner hos dere!

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

A winter inspired card

My latest card using prima flowers, stencils, lots og sprays, glitter and diecuts.

Dt for barnemix - Ppinkydolls

Denne gangen var det ppinkydolls vi var så heldige å skulle få kose oss med i barnemix. Disse er jo bare så utrolig søte. Jeg har laget et tag kort som er brettet ut av et ark. Deretter har jeg laget tag som passer nedi bak. Men også motivet sitter som en løs tag og man kan lime på skrive plass eller et lite dikt eller lignende bak. Helt genialt om man ønsker litt ekstra plass. De digitale stemplene hennes finner du her


Jeg har som vanlig fargelagt motivet mitt med copic! Jeg har denne gangen klart å glemme og ta notater på hvilke farger jeg har brukt. Men husker det meste, men ikke håret. Hud: E11,21,00,000 Øyne: E39,37,34 Kjole: RR89,85,83,81 Lam: C5,3,1 pluss blender

Jeg har brukt Maja Design sine ark, jeg bare elsker arkene derifra. Ellers har jeg pyntet med ulikt stasj og en button fra papirdesign. 

Her ser du tagen og baksiden på kortet. Digger bordene nede på papiret. De gjør det lille ekstra på flater du ikke kan pynte så masse!
Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer: Scr…

Søknad til Kaboks

Jeg har hatt litt pause fra bloggen og Dt team å rett og slett bare scrappet. Har jobbet litt må prøving å feiling på hva jeg liker. Har scrappet i over 10 år. I starten gikk det mest i enkle album, deretter hadde jeg en lang periode hvor jeg nesten bare laget kort. Nå har jeg det siste året jobbet med et stort prosjekt til fadderbarnet mitt, nemlig et album med en mix av LO'er og project life med selvlagde machende PL kort. For tiden vil jeg si at stilen er mest mixed media, elsker maling, stenciler, gesso og dieser. 

Jeg har lyst til å være designer for Kaboks fordi jeg digger produktene deres. Elsker spesielt at dere har norske tekst dies og stempler. Jeg liker at dere i stor grad fører dieser og stempler man blir glad i og bruker mange ganger, i steden for noe man bruker en gang og er lei av. Jeg liker at dere skiller dere ut og bruker andre fonter enn alle andre. Jeg liker at dere produserer norske tekster og norske ord <3 

Dette er den siste LO'en i albumet jeg akkurat …