Gå til hovedinnhold

Søknad til Kaboks

Jeg har hatt litt pause fra bloggen og Dt team å rett og slett bare scrappet. Har jobbet litt må prøving å feiling på hva jeg liker. Har scrappet i over 10 år. I starten gikk det mest i enkle album, deretter hadde jeg en lang periode hvor jeg nesten bare laget kort. Nå har jeg det siste året jobbet med et stort prosjekt til fadderbarnet mitt, nemlig et album med en mix av LO'er og project life med selvlagde machende PL kort. For tiden vil jeg si at stilen er mest mixed media, elsker maling, stenciler, gesso og dieser. 

Jeg har lyst til å være designer for Kaboks fordi jeg digger produktene deres. Elsker spesielt at dere har norske tekst dies og stempler. Jeg liker at dere i stor grad fører dieser og stempler man blir glad i og bruker mange ganger, i steden for noe man bruker en gang og er lei av. Jeg liker at dere skiller dere ut og bruker andre fonter enn alle andre. Jeg liker at dere produserer norske tekster og norske ord <3 

Dette er den siste LO'en i albumet jeg akkurat ble ferdig med 
Her er link til noen av mine favoritt prosjekter:

http://tinasinhobbyblogg.blogspot.no/2017/10/bursdagskort-x2.html

http://tinasinhobbyblogg.blogspot.no/2017/10/et-lite-utkast-fra-albumet.html?m=1


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

A winter inspired card

My latest card using prima flowers, stencils, lots og sprays, glitter and diecuts.

Wedding card

A new card from me. whith some of my favorite things prima flowers and creative embellishment chipboards.Joining the Creative embellishments challenge for january. :) 

Two new cards :)

My fave embellishments at the moment are without a doubt prima flowers, creative embellishments chipboards


My 2 matching cards in gold and silver also for the creative embellishment moodboard challenge