Gå til hovedinnhold

Dt for barnemix - Scrappers delight

Tilbake med et nytt bidrag for barnemix, denne gangen er det scrappers delight som er sponsor. Butikken finner du her. De har veldig mange ulike digitale stempler og også noen digitale papirer. Jeg har i det siste fått litt dilla på stensiler, mister og stasj så var kanskje ingen stor overraskelse over over at det denne gangen ble akkurat dette! Jeg har valgt å lage en gaveboks, glemte desverre og ta bilder underveis men skal prøve å skrive så detaljert som mulig. 


Steg 1: Finne deg en boks og velge farger - jeg har brukt en gammel boks til en samsung mobiltelefon og følgende sprayer: Dylusion white linen, crushed grape, melted chocolate og perfect pearls mists interference red.

Steg 2: Grunne boksen med gesso. slik at ikke sprayene trekker inn i boksen men blender seg oppå. Her har jeg brukt en gesso fra søstrene grene, syntes denne funket fint, den er hvit og koster bare 39kr for 250ml. 

Steg 3: Jeg sprayet godt med white linen først. Deretter blendet jeg inn crushed grape, sprayet med vann og brukte varmepistol for å tørke det. Du trenger ikke det men det kan ta veldig lang tid å vente da det blir veldig vått. 

Steg 4: brukte stensil og søstrene grene sin modelling paste. her er bare å velge stensil etter eget ønske, jeg brukte en i papp fra faber castell. Sprayet så med interferrence red og tørket dette. 

Steg 5: brukte mønster stempel og stempel rulle for å lage litt mønster på boksen. Her brukte jeg distress ink vintage photo og sprayet med litt vann her og der for at det ikke skulle bli så kantete. 

Steg 6: spraye blonden slik jeg ville ha den. 

Så er det bare å lime på ønsket pynt og stasj. Jeg har brukt rundt perlebånd 3mm og store blomster som  jeg har sprayet med interferrnece red, og den mørkelilla blomsten er også sprayet med crushed grape for å få rette fargen. Her er bare fantasien som setter grenser. 


Motivet er som alltid fargelagt med copic's og heter hazel pixie og kan kjøpes her


Hud: E21,11,04,00,000 og R20
Hår: E57, 43, 53, 50
Kjole: BV29,25,23,20 
Vinger: BV29,25,23,20 og Rv99, 95,93,91
Gress: G28,29
Øyne: B39, B37, B34
Stein: C8.7,5,3

Titt innom barnemix.no for enda mer inspirasjon fra scrapper's delight og mange andre flotte sponsorer

Deltar på følgende utfordring: 
Srappersdelight facebook challenge

Kommentarer

  1. This is really beautiful and such a wonderful gift for someone special
    thank you for sharing with us in the Fan group we LOVE to see inspiration
    Love Janice

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

A winter inspired card

My latest card using prima flowers, stencils, lots og sprays, glitter and diecuts.

Dt for barnemix - Ppinkydolls

Denne gangen var det ppinkydolls vi var så heldige å skulle få kose oss med i barnemix. Disse er jo bare så utrolig søte. Jeg har laget et tag kort som er brettet ut av et ark. Deretter har jeg laget tag som passer nedi bak. Men også motivet sitter som en løs tag og man kan lime på skrive plass eller et lite dikt eller lignende bak. Helt genialt om man ønsker litt ekstra plass. De digitale stemplene hennes finner du her


Jeg har som vanlig fargelagt motivet mitt med copic! Jeg har denne gangen klart å glemme og ta notater på hvilke farger jeg har brukt. Men husker det meste, men ikke håret. Hud: E11,21,00,000 Øyne: E39,37,34 Kjole: RR89,85,83,81 Lam: C5,3,1 pluss blender

Jeg har brukt Maja Design sine ark, jeg bare elsker arkene derifra. Ellers har jeg pyntet med ulikt stasj og en button fra papirdesign. 

Her ser du tagen og baksiden på kortet. Digger bordene nede på papiret. De gjør det lille ekstra på flater du ikke kan pynte så masse!
Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordringer: Scr…

Søknad til Kaboks

Jeg har hatt litt pause fra bloggen og Dt team å rett og slett bare scrappet. Har jobbet litt må prøving å feiling på hva jeg liker. Har scrappet i over 10 år. I starten gikk det mest i enkle album, deretter hadde jeg en lang periode hvor jeg nesten bare laget kort. Nå har jeg det siste året jobbet med et stort prosjekt til fadderbarnet mitt, nemlig et album med en mix av LO'er og project life med selvlagde machende PL kort. For tiden vil jeg si at stilen er mest mixed media, elsker maling, stenciler, gesso og dieser. 

Jeg har lyst til å være designer for Kaboks fordi jeg digger produktene deres. Elsker spesielt at dere har norske tekst dies og stempler. Jeg liker at dere i stor grad fører dieser og stempler man blir glad i og bruker mange ganger, i steden for noe man bruker en gang og er lei av. Jeg liker at dere skiller dere ut og bruker andre fonter enn alle andre. Jeg liker at dere produserer norske tekster og norske ord <3 

Dette er den siste LO'en i albumet jeg akkurat …