Gå til hovedinnhold

Dt for barnemix - Scrappers delight

Tilbake med et nytt bidrag for barnemix, denne gangen er det scrappers delight som er sponsor. Butikken finner du her. De har veldig mange ulike digitale stempler og også noen digitale papirer. Jeg har i det siste fått litt dilla på stensiler, mister og stasj så var kanskje ingen stor overraskelse over over at det denne gangen ble akkurat dette! Jeg har valgt å lage en gaveboks, glemte desverre og ta bilder underveis men skal prøve å skrive så detaljert som mulig. 


Steg 1: Finne deg en boks og velge farger - jeg har brukt en gammel boks til en samsung mobiltelefon og følgende sprayer: Dylusion white linen, crushed grape, melted chocolate og perfect pearls mists interference red.

Steg 2: Grunne boksen med gesso. slik at ikke sprayene trekker inn i boksen men blender seg oppå. Her har jeg brukt en gesso fra søstrene grene, syntes denne funket fint, den er hvit og koster bare 39kr for 250ml. 

Steg 3: Jeg sprayet godt med white linen først. Deretter blendet jeg inn crushed grape, sprayet med vann og brukte varmepistol for å tørke det. Du trenger ikke det men det kan ta veldig lang tid å vente da det blir veldig vått. 

Steg 4: brukte stensil og søstrene grene sin modelling paste. her er bare å velge stensil etter eget ønske, jeg brukte en i papp fra faber castell. Sprayet så med interferrence red og tørket dette. 

Steg 5: brukte mønster stempel og stempel rulle for å lage litt mønster på boksen. Her brukte jeg distress ink vintage photo og sprayet med litt vann her og der for at det ikke skulle bli så kantete. 

Steg 6: spraye blonden slik jeg ville ha den. 

Så er det bare å lime på ønsket pynt og stasj. Jeg har brukt rundt perlebånd 3mm og store blomster som  jeg har sprayet med interferrnece red, og den mørkelilla blomsten er også sprayet med crushed grape for å få rette fargen. Her er bare fantasien som setter grenser. 














Motivet er som alltid fargelagt med copic's og heter hazel pixie og kan kjøpes her


Hud: E21,11,04,00,000 og R20
Hår: E57, 43, 53, 50
Kjole: BV29,25,23,20 
Vinger: BV29,25,23,20 og Rv99, 95,93,91
Gress: G28,29
Øyne: B39, B37, B34
Stein: C8.7,5,3

Titt innom barnemix.no for enda mer inspirasjon fra scrapper's delight og mange andre flotte sponsorer

Deltar på følgende utfordring: 
Srappersdelight facebook challenge

Kommentarer

  1. This is really beautiful and such a wonderful gift for someone special
    thank you for sharing with us in the Fan group we LOVE to see inspiration
    Love Janice

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

creative embellishments challenge februar - card

A card for the challenge  Creative Embellishments

Creative embellishments challenge februar - Layout

A layout for the challenge Creative Embellishments

Et skissekort

Dette er laget fra skisse utfordingen som er hos sketchy colors akkurat nå. Jeg synes det var et veldig morsomt kort å lage, når du følger en skisse må du plutselig gjøre noe helt annerledes enn du gjerne pleier å gjøre selv. Med dette kortet deltar jeg i følgende utfordringer: Sketchy colors Scrapbook stamp society My besties UK Promarker challenge My besties Norge Love to create